→ Van huisstijl naar font

Designkwartier Line Caps

 

Alle grote merken en designers hebben het, dus wij konden niet achterblijven. Ons eigen eerste ontworpen lettertype; Designkwartier Line Caps. De DEMO (personal use only) kun je gratis downloaden. Wil je het complete lettertype en/of ga je het commercieel gebruiken, koop dan een licentie en download het lettertype voor maar € 1,99.

Font: Designkwartier Line Caps

  • Desktop *.ttf
  • Buy license: for commercial use and full version

€ 1,99

Direct Download

Lettertype ontwerpen

 

Er zijn duizenden lettertypes beschikbaar ook wel 'fonts' genoemd. Maar een lettertype is nooit zo uniek als je eigen lettertype. Bij ons ontstond dan ook de vraag; "kunnen we vanuit onze bestaande huisstijl een lettertype ontwerpen?"

 

Onze huisstijl is op basis van geometrische vormen (cirkel, vierkant, driehoek en zeshoek). In het begin hanteerde we binnen onze huisstijl de geometrische vormen als losse onderdelen. Tegenwoordig combineren wij de geometrische vormen met elkaar waardoor er nieuwe vormen ontstaan, zie ons huidige logo('s). En juist het combineren van de geometrische vormen is 'de key' tot het ontwerpen van ons eigen lettertype; Designkwartier Line Caps.

 

 

↓ Download font

 Designkwartier Line Caps

License: for commercial use
and full version

Desktop *.tff

------------------------

€ 1,99

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl