→ Grafisch ontwerpbureau Designkwartier_

Animaties laten maken

 

We kunnen er niet omheen; we zitten momenteel in enorm video-tijdperk. Aangejaagd door de belangrijkste social media platformen Instagram en Facebook is de keuze om een animatie te laten maken en deze te plaatsen een logische, want met een animatie, ook wel motion graphic genoemd, vallen er hogere resultaten voor marketing en communicatie te behalen.

Een animatie laten maken voor product, idee, dienst of instructie

 

Wij maken geen animaties bestaande uit een aantal beelden achter elkaar geplakt. Wij starten met een concept, een storyline waarbij we de boodschap verpakken in en om het merk of bedrijf in een kort verhaal. Het concept voor de animatie schetsen wij ter presentatie op door gebruik te maken van een storyboard. Het storyboard bevat het benodigde beeldmateriaal, aantal shots en beschrijvende tekst met de 'beweging/animatie'. Wanneer het storyboard akkoord is bevonden starten wij met het maken van de animatie.

 

Kijk voor meer ontwerp werk ook bij digitale buitenreclame - motion design en poster en flyer ontwerpen.

Designkwartier is sterk in het ontwikkelen en maken van animaties en werkzaam voor bedrijven in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw animatie de mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl