→ Grafisch ontwerpbureau Designkwartier_

Poster, affiche en flyer ontwerpen

 

Eén van de meest functionele manieren om een boodschap voor commerciële en non-profit organisaties aan te kondigen is en blijft het affiche, de poster en flyer. Denk daarbij aan filmaffiches, theateraffiches, politieke affiches, evenementen- en campagneposters, en reclameposters.

Promoot een evenement, campagne, film of theaterstuk met een opvallend ontwerp

 

Ondersteunend aan een postercampagne is het ontwerpen en inzetten van flyers. Flyers zijn zeer geschikt om een aankondiging van een evenement volop uit te dragen, maar zijn net zo goed effectief als marketingmateriaal voor een sales- en marketingafdeling. Een flyer wordt dan na een afspraak met een prospect achter gelaten.

 

Bij het ontwerpen van affiches, posters en flyers wordt altijd rekening gehouden met een eventuele bestaande huisstijl, doelgroep en boodschap.

 

Kijk voor meerdere reclamemiddelen ook bij reclame- activatie- campagne ontwerpen en magazine ontwerpen.

Designkwartier is sterk in ontwerpen van posters, affiches en flyers en werkzaam voor bedrijven in o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw poster, affiche en flyer de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

Wil je weten wat voor jouw poster, flyer de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl