→ Grafische ontwerpbureau Designkwartier_

Verpakking ontwerpen

 

Producten ontwerpen en voorzien van vormgeving met een passend en pakkend verpakkingsontwerp wordt ook wel packaging design genoemd. Wij hebben ervaring en gevoel voor een goed verpakkingsontwerp dat werkt voor retailers, food en in de detailhandel.

Door een pakkend verpakkingsontwerp is de consument eerder geneigd tot aankoop

 

De toegevoegde waarde van een doordacht product-design en verpakkingsontwerp van een product, merk of licentie zorgt voor vergroting van de attentie-waarde. Hierdoor neemt naamsbekendheid toe en is consument eerder geneigd tot aankoop over te gaan.

 

Het hele proces van een product met passende verpakking ontwerpen kan grafisch ontwerpbureau Designkwartier uitvoeren. Van concept voor een presentatie of pitch voor inkoopafdelingen van belangrijke retailers of bijvoorbeeld licentie-houders, tot aan de realisatie van de benodigde werktekeningen geschikt voor productie in binnen- of buitenland.

 

Kijk voor meer ontwerp mogelijkheden ook bij logo ontwerpen en campagne ontwerpen.

Designkwartier is sterk in het ontwerpen van producten en verpakkingen en werkzaam voor bedrijven in o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Almere en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw product of verpakkingsontwerp de mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

© Copyright Designkwartier® 2012-2019. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl