→ Grafisch ontwerpbureau Designkwartier_

Verpakking ontwerpen

 

Producten ontwerpen en voorzien van een passend en pakkend verpakkingsontwerp wordt ook wel packaging design genoemd. Wij hebben ervaring om een opvallende verpakking of gehele verpakkingslijn te ontwerpen voor retail, food en detailhandel.

Door een pakkend verpakkingsontwerp is de consument eerder geneigd tot aankoop

 

De toegevoegde waarde van een doordacht verpakkingsontwerp voor een product, merk of licentie zorgt voor vergroting van de attentie-waarde. Hierdoor versterk je de naamsbekendheid en is consument eerder geneigd tot aankoop over te gaan.

 

Het hele proces van een product met passende verpakking ontwerpen kunnen wij als grafisch ontwerpbureau Designkwartier voor je uitvoeren. Van concept voor een presentatie of pitch voor de inkoopafdelingen van bijvoorbeeld retailers of licentie-houders door middel van mock-ups, tot aan de realisatie van de benodigde werktekeningen geschikt voor productie in binnen- of buitenland.

 

Kijk voor meer ontwerp mogelijkheden ook bij logo ontwerpen en animatie laten maken.

Designkwartier is sterk in het ontwerpen van verpakkingen en werkzaam voor bedrijven in o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw product of verpakkingsontwerp de mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl