→ Grafisch ontwerpbureau Designkwartier_

Website ontwerpen

 

Een bezoeker heeft bij het zoeken en het plaatsen van een zoekopdracht in Google een bepaalde verwachting. Wanneer de bezoeker het gekozen zoekresultaat aanklikt en de website niet overeenkomt met de door hem beleefde ervaring van het bedrijf, branche of merk, of erger nog, informatie die niet direct vindbaar is, dan verliest de site zijn kans op conversie.

Een aantrekkelijk design en goede user experience dragen bij aan een succesvolle website

 

Bij het ontwerpen van een website wordt gesproken over web design, de vormgeving van een website. In de meeste gevallen is je website de eerste indruk die de bezoeker (prospect) van je bedrijf, organisatie, merk of webshop krijgt.

 

Een succesvolle responsive website ontwerpen is een vak apart

Het ontwikkelen van een succesvolle responsive website of webshop, geschikt voor desktop, tablet en mobiel, bestaat uit drie belangrijke onderdelen: vormgeving, tekst en techniek. Helaas wordt er in veel gevallen aan de vormgeving en Google-vriendelijke webteksten (SEO) voorbij gegaan en geeft men de meeste aandacht aan de techniek. Het resultaat is een website die niet het gewenste gevoel, beleving en functionaliteit oplevert.

 

Een succesvolle website begint met een doordacht ontwerp. Wij nemen dan ook het ontwerp van de website onder onze hoede. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de beste techniek (CMS-systeem). Het programmeren van de website laten wij aan experts over.  Wij werken samen met webbouwers die techniek beheersen om het ontwerp te vervaardigen en welke tekstschrijver te benaderen voor de meest aantrekkelijke content.

 

Bekijk naast website ontwerpen ook de diverse mogelijkheden om je bedrijf, campagne of evenement te promoten met drukwerk, zie ook poster, flyer en affiche ontwerpen en reclame- campagne ontwerpen.

Designkwartier is sterk in het ontwerpen van websites en werkzaam voor bedrijven in o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw website de mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl