Home

Concepten

Projecten

About

Contact

Het Arsenaal

App Direct Parking

Werkwijze

Winkelcentrum Emiclaer

Rijksmuseum

De Smurfen

Servies

Typografische posters

Contactgegevens en aanleverspecificaties

Huisunie

Omarm Psoriasis

Bekhuis Bouwbedrijf

DDJ Media

T-shirt design

Brains + Bricks

Dramatherapeut
Rosalie van Epen

Goedkoopste-iPhone.nl

Een aantrekkelijk design en goede user experience dragen bij aan een succesvolle website

Ik geef vorm aan;
Logo's en huisstijlen
Websites

Concepten
Campagnes
Producten
Verpakkingen
Apps (UI/UX)

Website ontwerpen

Bij het ontwerpen van een website wordt gesproken over web design, de vormgeving van een website. In de meeste gevallen is je website de eerste indruk die de bezoeker (prospect) van je bedrijf, organisatie of webshop krijgt.

 

Een bezoeker heeft bij het zoeken en het plaatsen van een zoekopdracht in Google een bepaalde verwachting. Wanneer de bezoeker het gekozen zoekresultaat aanklikt en de website niet overeenkomt met de door hem beleefde ervaring van de betreffende website met een bepaald webdesign, of erger nog, informatie die niet direct vindbaar is, dan verliest de site zijn kans op conversie.

 

Een succesvolle responsive website ontwerpen is een vak apart

Het ontwikkelen van een succesvolle responsive website of webshop, geschikt voor desktop, tablet en mobiel, bestaat uit drie belangrijke onderdelen: vormgeving, tekst en techniek. Helaas wordt er in veel gevallen aan de vormgeving en Google-vriendelijke webteksten (SEO) voorbij gegaan en geeft men de meeste aandacht aan de techniek. Het resultaat is een website die niet het gewenste gevoel, beleving en functionaliteit oplevert.

 

Een succesvolle website begint met een doordacht ontwerp. De boven-genoemde voorwaarden bekijken we kritisch. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de beste techniek (HTML of CMS-systeem). Ik weet welke webbouwers die techniek beheersen om het ontwerp te vervaardigen en welke tekstschrijver te benaderen voor de meest aantrekkelijke content.

 

Bezoek naast de online communicatiemiddelen ook de diverse mogelijkheden om je bedrijf, campagne of evenement te promoten met drukwerk, zie ook poster, flyer en affiche ontwerpen en print- en online marketing campagne ontwerpen.

 

Designkwartier is sterk in het ontwerpen van websites en werkzaam voor bedrijven in o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Almere en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw website de mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

Website ontwerpen, het gooi, hilversum, almere, Amsterdam, utrecht
CMS responsive affiliate website ontwerpen. Designkwartier, grafisch ontwerp, amsterdam, utrecht, almere, hilversum, het gooi
Website ontwerpen en bouwen in Adobe Muse
Website en webshop ontwerpen met CMS-systeem
Website en webshop ontwerpen

Designkwartier

Grafisch ontwerpbureau

®

CMS responsive website ontwerpen voor desktop, ipad, mobile - Designkwartier, grafisch ontwerp, amsterdam, utrecht, hilversum, almere, het gooi
responsive website ontwerpen, voor desktop, ipad en mobile - Designkwartier, grafisch ontwerp, amsterdam, utrecht, hilversum, almere, het gooi

© Copyright Designkwartier® 2012-2018. Alle rechten voorbehouden.
Al het getoonde werk op het domein www.designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving Almere, Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht.

 

Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd.

 

Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

 

Designkwartier

Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10

1404 HH Bussum

Nederland

 

06 264 760 55

info@designkwartier.nl

www.designkwartier.nl

Wees sociaal

Spreekt de pagina je aan, deel deze dan in je netwerk.

Contact

Adres

 

 

 

 

 

 

Telefoon

Email

Website

 

 

 

 

 

 

→→

Categoriën