→ Grafisch ontwerpbureau Designkwartier_

Magazine ontwerpen

 

Mensen bladeren en lezen in deze tijd meer dan voorheen. Klinkt gek, maar is echt zo! Met het bombartement als online content, stijgt het verlangen naar papier. Digitale mailing gaan ongelezen de prullemand in. Een goed (bedrijfs)magazine blijft op tafel liggen en heeft een hoger en betrokken leesfrequentie.

Informeer en enthousiasmeer je doelgroep met een passend (bedrijfs)magazine

 

Een magazine ontwerpen en opmaken voor; een bepaalde doelgroep, sekse, niche of interesse dient weinig uitleg, maar ooit nagedacht om een bedrijfspresentatie, dienstverlening of brochure als magazine te ontwerpen? Simpel gezegd een bedrijfsmagazine.

 

Een magazine kan in huisstijl worden opgemaakt, waarmee herkenbaarheid ontstaat bij de lezer. De inhoud van het magazine kan afgewisselt worden met productinformatie, zakelijke artikelen en luchtige interviews. Een (bedrijfs)magazine is minder statisch dan een hip magazine. Plus je hebt eenvoudig de mogelijkheid om met een bepaalde frequintie een nieuwe editie van een magazine uit te geven, zonder dat je weer moet leuren met dezelfde brochure.

 

Conclusie: een Magazine is hip, print is niet dood.

 

Kijk voor meer ontwerp mogelijkheden ook bij website ontwerpen en campagne ontwerpen.

Designkwartier is sterk in het ontwerpen en opmaken magazines en werkzaam voor bedrijven in o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw magazine, brochure of mailing de mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl