→ Grafisch ontwerpbureau Designkwartier_

Logo ontwerpen

 

Bij het ontwerpen van een goed logo weerspiegelt de identiteit van het bedrijf, merk of product zich in de grafische weergave. Alleen een logo maakt echter nog geen huisstijl...

Een goed logo zorgt voor herkenning, vertrouwen en beleving!

 

Om een imago rondom het logo en beeldmerk te creëren maak je gebruik van diverse designelementen zoals lettertype, kleur (RGB, CMYK) en steunkleuren (PMS), vorm, beeldmateriaal en compositie.

 

Belangrijk om rekening mee te houden bij het ontwerpen van een logo zijn de toepasbaarheid, onderscheidend en grafische eenvoud van de vorm. Voorop staat dat de boodschap, beleving en identiteit goed over het voetlicht komen.

 

Een doeltreffend ontworpen en goed inzetbaar logo is tijdloos. Stel jezelf de vraag: “Is mijn logo over 5 of 10 jaar nog effectief?"

 

Kijk voor meer logo ontwerpen ook bij huisstijl ontwerpen.

 

Grafisch ontwerpbureau Designkwartier is sterk in het ontwerpen van logo's en werkzaam voor bedrijven in Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Gooi.

 

Wil je weten wat voor jouw logo en beeldmerk de mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl