→ Huisunie_

Online zelfstandig je huis verkopen

 

Huisunie is de pionier op dit gebied en lanceert een online platform met alle benodigde kennis van de makelaar om als particulier zelfstandig, zonder tussenkomst van een makelaar, je eigen huis te verkopen.

Opdracht

Ontwikkel en ontwerp een kennisplatform om zelfstandig je woning te kunnen verkopen

Credits

Ontwerp: Designkwartier

Marketing: Mediajuice

Online kennisplatform Huisunie; naamontwikkeling, ontwerp logo, huisstijl en website

 

De start van dit project bevatte het ontwikkelen van een geschikte bedrijfsnaam. De naam 'Huisunie' moet direct de associatie wekken met; kennis van de huizenmarkt, instituut, opleiding, kennis en platform.

Na de keuze van de passende bedrijfsnaam zijn het logo, huisstijl, visuele identiteit, positionering en de marketingstrategie bepaald.

 

Het logo is krachtig, staat als een huis en benadrukt de overdracht van kennis/informatie. Bij het ontwerpen van het logo is rekening gehouden met dat het logo en beeldmerk eenvoudig toepasbaar zijn op vele communicatiemiddelen zowel voor drukwerk als online media.

De kleuren van de zes sleutelfactoren vormen ook een grafisch design element in de vormgeving van de complete huisstijl.

 

Door het ontwerp van de huisstijl overal consequent door te voeren ontstaat er een sterk en betrouwbaar merk.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl