→ Werkwijze_

Samen gaat alles beter

 

Een goed idee en ontwerp komen helaas niet zomaar uit de lucht vallen. We komen tot een goed ontwerp door je/jullie stap voor stap te betrekken in ons creatieve proces. Van concept en ontwerp tot het uitwerken van al het artwork geschikt voor productie. We doen het samen, korte lijntjes en staan altijd open om tussendoor te sparren om tot het beste resultaat te komen. Nieuwsgierig hoe we dat doen? Lees dan onderstaand ons creatieve proces.

↓ Ons creatieve proces_

Hi5

Graag ontvangen wij je/jullie in onze ontwerpstudio voor een Hi5. Even met elkaar kennismaken. Vertel ons wie je bent en welke opdracht je graag door ons ingevuld ziet worden. Ook kunnen we de eerste brandende vragen aan elkaar stellen en beantwoorden.

Briefing

We ontvangen graag een briefing van je met alle ins-en-outs; merk, wensen, doel. Heb je moeite met het schrijven van een briefing dan helpen we je graag op weg.

Debriefing

We hebben de briefing intern doorgenomen en vatten alles samen in de 'debriefing'. De debriefing nemen we graag met je persoonlijk door en zetten de puntjes op de ï. Staan alle neuzen dezelfde kant op? Zo ja, dan zetten we de stap naar het concept en ontwerp.

Concept en ontwerp

De creativiteit kan nu echt aangesproken worden. Op basis van het aantal afgesproken richtingen ontwikkelen we een concept met passend ontwerp. Middels een presentatie lichten we het concept toe en tonen we je voorstellen van het ontwerp. Voor welke richting en ontwerp zal gekozen worden?

Aanvullende ronde

De keuze voor de conceptrichting en het ontwerp zijn gemaakt. De gewenste aanvulling op de presentatie zullen we verwerken en digitaal aan je voorleggen. Wanneer akkoord, dan gaan we van start met de opmaak van al het artwork.

Artwork

Al het benodigde artwork zal nu worden opgemaakt (DTP), volgens het gekozen concept en ontwerp. Van poster tot verpakking, van webbanner tot website. Wanneer we een huisstijl afleveren zullen we naast het benodigde artwork op verzoek ook een 'brandguide' (instructie) voor de huisstijl opmaken.

Artwork afleveren

De opdracht is bijna klaar. Al het artwork is nauwkeurig gecontroleerd en in detail uitgewerkt. Aan ons nu de bestanden aan je uit te leveren in de benodigde bestandsformaten geschikt voor productie.

Toppie!
Je digitale bestanden slaan wij veilig op in onze back-up, zodat we deze een volgende ronde er direct weer bij kunnen pakken.

Neem contact op

Heb jij een grafische uitdaging; logo, huisstijl, campagne, verpakking, website...?  Compleet nieuw ontwerp of restyling? Laat ons je inspireren. Neem telefonisch contact met ons op (06 26 47 60 55) of plan een Hi5.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

Heb jij een grafische uitdaging; logo, huisstijl, campagne, verpakking, website...?  Compleet nieuw ontwerp of restyling? Laat ons je inspireren. Neem telefonisch contact met ons op of plan een Hi5.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl