→ Rijksmuseum_

Tijdloze meesterwerken

 

De titel van de collectie 'Time Traveler' is gekozen, omdat de kunstenaars met hun schilderijen ten alle tijden mensen weten te boeien, inspireren en te verbazen.

Opdracht

Rijksstudio; Creër je eigen meesterwerk met de online collectie

Credits

Concept - Designkwartier

Ontwerp merchandise; horloges inclusief verpakking

 

Daarbij wordt iedereen uitgedaagd om een eigen creatie te maken met de topstukken uit de bestaande collectie. Grafisch ontwerpbureau Designkwartier presenteert  de 'Time Traveler' collectie. De Time Traveler collectie bestaat uit een serie horloges in 3 concept varianten; Trendy, Art en Classic.

 

De horloges bevatten fragmenten uit de schilderijen van de Dutch Masters: Rembrandt van Rijn - Nachtwacht, Johannes Vermeer - Het melkmeisje en een zelfportret van Vincent van Gogh.

Om de merchandise collectie compleet te maken wordt de gehele collectie verpakt in een passend en tijdloos verpakkingsontwerp.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl