→ Dramatherapeut Rosalie van Epen_

Een huisstijl met zelfvertrouwen

 

Therapeuten zijn niet cool. Weleens een therapeut op Google gezocht? De meeste bevinden zich in de zweverige hoek. Maar stel dat je pubers wilt aanspreken dan zul je met je huisstijl van goede huize moeten komen.

Opdracht

Ontwerp een huisstijl met een opvallend karakter

Credits

Ontwerp: Designkwartier

Tekst: ikwiltekst.nl

Ontwerp logo, huisstijl en responsive website

 

De hulpvraag voor dramatherapie zal vanuit de ouders/verzorgers komen, maar wanneer een folder of website uiteindelijk aan de jongere zal worden getoond moet deze over een aansprekende factor beschikken.

 

Neon huisstijl

Om tussen alle bestaande praktijken en vaktherapeuten op te vallen met een ontwerp van hedendaags hebben we de keuze gemaakt om de huisstijl te ontwerpen in het NEON groen.

 

Naast het opvallende kleurgebruik is er ook gekozen om de 4 basis-emoties een duidelijk plek te geven binnen de huisstijl, maar dan wel als een grafisch element.

 

De huisstijl bestaat uit logo, visitekaartje, briefpapier, folder en responsive website, geschikt voor desktop, tablet en mobiel.

 

De website bevat alle informatie op één pagina gevolgd door een duidelijk contactformulier, zodat een cliënt direct gericht contact kan opnemen.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl