→ Panda Media Networks_

Zo had ik het nog niet bekeken

 

Mediaonderneming Panda Media bedenkt, ontwikkelt en produceert tv-formats en programma's. Ze hebben oog voor het combineren van populaire tv-genres. De programma's kennen hoofdzakelijk een journalistieke insteek gecombineerd met amusementswaarde.

Opdracht

Ontwerp huisstijl

Credits

Opdrachtgever: Panda Media

Ontwerp: Designkwartier

 

Ontwerp huisstijl tv-producent

 

Voorafgaand aan het ontwerpen van de huisstijl Panda Media hebben we een aantal kernwoorden vastgesteld die in de huisstijl herkenbaar moesten zijn.

• Panda

• Anders kijken

• Combineren/crossover

• Journalistiek/serieus

• Brede publieksgroep

 

Ontwerp beeldmerk en logo

Bij het ontwerpen van de huisstijl hebben we bewust gekozen om 'Panda' niet letterlijk te verbeelden. We hebben de keuze gemaakt om het beeldmerk en logo te samen alleen maar in het zwart of wit af te beelden. Zwart/wit is natuurlijk een directe verwijzing naar 'Panda'.

 

Het beeldmerk is ontleent aan de kenmerkende ogen van een pandabeer. In een aantal stappen hebben we het 'panda oog' geabstraheerd, waarmee ook 'anders kijken' is onderbouwt.

 

Het beeldmerk 'panda oog' kunnen je op diverse manieren inzetten en combineren. Plaatsing van het beeldmerk speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Omdat Panda Media programma's ontwikkelt waarbij 'combineren / crossovers' tussen tv-genres een speerpunt is hebben we dit benadrukt in de huisstijl. Het beeldmerk kan diverse kleuren aannemen, roteren en overlappen.

 

Panda Media ontwerp huisstijl tv-producent

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

Panda Media ontwerp huisstijl tv-producent

Panda Media ontwerp huisstijl tv-producent

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl

Panda Media ontwerp huisstijl tv-producent