→ Het Arsenaal_

20 jaar Het beste verzameld

 

Alle reclamemiddelen voor deze campagne zijn in de stijl van Het Arsenaal te Naarden ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan. De visual van de campagne is geïnspireerd op de zwart-wit gestreepte zitbank van Jan des Bouvrie.

Opdracht

Ontwerp visuele identiteit activatiecampagne

Credits

Opdrachtgever: HUNT

Ontwerp: Designkwartier

Fotografie: Marc Blommaert

Ontwerp visuele
identiteit campagne

 

Voor het ontwerpen van de visuele identiteit van deze campagne zijn we gestart met het ontwikkelen van een duidelijk huisstijl-grid / stramien, waarop de vormgeving van de diverse reclamemiddelen wordt vastgelegd.

 

Door te werken met een huisstijl-grid is het eenvoudig om marketing-, communicatie-, en point-of-sale-materiaal in dezelfde stijl vorm te geven en voort te zetten in follow-up campagnes.

 

Nog sterker is dat alle ontwikkelde campagne-materialen op basis van dezelfde visuele identiteit zijn vormgegeven, waardoor de herkenbaarheid en herhalingsfactor groter zullen zijn bij de beoogde doelgroep.

De campagnematerialen die voor het Arsenaal zijn ontwikkeld bestaan uit; posters, flyers, folders, tafeldisplay, advertenties en social media.

 

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl