→ Arovo_

Trendy in retail

 

Borden, bekers, kommen en schalen zijn onderhevig aan trends en beleving. Servies mag naast het heerlijke eten gezien worden. Naast aardewerk servies is servies met een design ook nog steeds populair bij retail en consument.

Opdracht

Ontwerp diverse designs voor servies, bekker en mokken.

Credits

Opdrachtgever: Arovo

Ontwerp: Designkwartier

Ontwerp servies op de trend

 

In de snel veranderende markt is het aanpassen van je product van groot belang. Het product blijft vaak ongewijzigd, maar een patroon, thema of design maakt een bestaand product weer van nu.

 

In de samenwerking met de opdrachtgever stellen wij thema's vast die in de defintieve ontwerpen van het servies terug te zien moeten zijn. De thema's zoals hieronder afbeeld zijn: Natuurlijk, Modern Oosters en Ibiza!

 

Voorafgaand aan het ontwerpen van het servies verzamelen we patronen ter inspiratie, maken deze eigen of passen deze aan. Na goedkeuring plaatsten wij de patronen of designs op mock-ups (digitale illustraties). Wanneer de mock-ups akkoord zijn bevonden ontwikkelen we artwork-sheets ter instructie voor de diverse (buitenlandse) producenten.

Na productie en het uitleveren van het servies aan de retailers wordt de collectie gebundeld en gepresenteerd op eigen de bedrijfswebsite.

 

Het  ontwerp van de responsive website is gericht op het tonen van de diverse producten, veel fotografie aangevuld met ondersteunende tekst. De website dient als verlening van het visitekaartje, niet als verkoopplatform.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2019. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl