→ Arovo BV, the Netherlands_

Cosmopolitan trendy in retail

 

Cosmopolitan bekend van hét lifestyle, mode en beauty magazine slaat haar vleugels ook uit in de retailmarkt. Onder licentie worden er producten ontworpen en geproduceerd van tassen tot multimedia voor vrouwen met verschillende achtergronden.

Opdracht

Ontwerp verpakkingslijn onder licentie

Credits

Opdrachtgever: Arovo BV

Ontwerp: Designkwartier

Ontwerp verpakkingslijn Cosmopolitan

 

Cosmopolitan is een merk onder licentie en dien je je bij het ontwerpen van verpakkingen strikt aan de brandguide en huisstijlregels van het merk te houden.

 

Onderscheidend verpakkingsontwerp

De voorgeschreven verpakkingslijn van Cosmopolitan is zeer 'minimal', wit en strak. Om de verpakkingslijn meer levendigheid en onderscheidend karakter mee te geven, ten opzichte van de voorgestelde verpakkingen uit de brandguide, hebben we in overleg met de opdrachtgever, ervoor gekozen om een visual van een energieke vrouw toe te voegen. De vrouw komt overeen met de doelgroep en valt binnen de regels voor de fotografie die de licentie beschrijft. Na goedkeuring Cosmopolitan is de visual op de diverse ontworpen verpakkingen doorgevoerd.

Na productie en het uitleveren aan de retailers wordt de producten gepresenteerd op de ook door ons ontworpen website van Arovo.

 

Het  ontwerp van de responsive website is gericht op het tonen van de diverse producten, veel fotografie aangevuld met ondersteunende tekst. De website dient als verlengstuk van het visitekaartje, niet als verkoopplatform.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl