→ Duvel, Brouwerij 't IJ en Liefmans_

Campagnemateriaal met smaak

 

Duvel Moortgat met haar mooie biermerken Duvel, Brouwerij 't IJ en liefmans ondersteunen wij in de ontwikkeling en het ontwerpen van zeer divers campagnemateriaal. Alle campagnematerialen ontwerpen wij volgens de richtlijnen van de huisstijl geschikt voor print, web en social.

Opdracht

Campagnemateriaal ontwerpen voor print, web en social

Credits

Opdrachtgever: Duvel Moortgat

Ontwerp: Designkwartier

Het ontwerpen van festivalposters, bierkaarten en animaties

 

De vraag vanuit Duvel Moortgat is zeer divers en kent vele smaken. Elk biermerk Duvel, Brouwerij 't IJ en Liefmans, heeft zijn eigen huisstijl met richtlijnen. Binnen de richtlijnen ontwikkelen wij de campagnematerialen zoals o.a. promo-materialen voor vertegenwoordigers, posters voor de festivals, bierkaarten, social media posts en animaties.

 

De campagnematerialen ontwikkelen we samen met het marketingteam van Duvel-Moortgat. Na concept en presentatie werken wij de gevraagde grafische materialen uit geschikt voor productie en/of plaatsing voor web en social.

 

Animatie

Animaties (ook wel motion graphic genoemd) op de social media kanalen Instagram en Facebook trekken meer aandacht dan een statisch beeld. Reden om de eindejaars campagnes van Duvel 'Fiets het nieuwe jaar in' en Liefmans 'Holidays Rocks' extra aandacht te geven middels een animatie. Voor de animaties ontwikkelde wij eerst de storyline, vormgegeven in een storyboard. Na goedkeuring van het storyboard zijn wij gestart met het maken van de animatie en hebben deze opgeleverd voor social.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

Animaties (ook wel motion graphic genoemd) op de social media Instagram en Facebook trekken meer aandacht dan een statisch beeld. Reden om de eindejaars campagnes van en extra aandacht te geven middels een animatie. Voor de animaties ontwikkelde wij eerst de storyline, vormgegeven in een storyboard. Na goedkeuring van het storyboard zijn wij gestart met het maken van de animatie en hebben deze opgeleverd voor social.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl