→ Yummy Popcorn_

Pop it like it's hot

 

Voor de ondernemende meiden van 'Deer Sisters' Yuandi & Charissa de Herdt hebben wij het ontwerp voor hun verpakkingslijn Yummy Popcorn 'Made in Almere' ontwikkelt. Met veel enthousiasme hebben we het popcorn merk met unieke smaken en authentieke ingrediënten klaargestoomd voor de retailmarkt.

Opdracht

Ontwerp verpakkingslijn Yummy Popcorn

Credits

Opdrachtgever: Deer Sisters

Ontwerp: Designkwartier

Unieke smaken vragen om uniek verpakkingsontwerp

 

De meiden van Deer Sisters hebben hun eerste doel al bereikt 'Beste Studentondernemers van Almere 2018'. Nu zijn ze gestart met hun volgende missie "De hele wereld verliefd laten worden op hun product Yummy Popcorn". En om dat doel te bereiken was er een professionaliteitsslag nodig.

 

De smaken van Yummy Popcorn gaan veel verder dan zoet of zout. Yummy Popcorn maakt echte Ridiculous Flavours! Van o.a. Stroopwafel, Pizza tot Hotwing Popcorn en dat alles zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen, maar met echte authentieke ingrediënten. Voor iedere popcorn lover dus een riante en verantwoorde keuze.

 

Bij het ontwerpen van de verpakkingen hebben we hier dan ook volledig op ingezet. Het ontwerp van de verpakking is dan ook ridiculous vormgegeven in kleur, typografie, tekstueel, illustratief en in vorm. Want de verpakking kun je namelijk in tweeën breken, een heus 'twinpack', lekker om je popcorn met je BFF  te delen.

Daarnaast straalt het ontwerp van de verpakking ook 'verantwoord' uit, wat volledig in de tijdsgeest van nu is en zich onderscheidt van alle overige zoetigheid binnen menig  retailer.

De meiden van Deer Sisters zijn er helemaal klaar voor om hun missie te volbrengen en de wereld te veroveren. En de reactie op het verpakkingsontwerp van 'moeders' kunnen wij in ons zak steken; "OH MY GOD, I love it, I love it, I love it, I poppin love it" daarna moest ze huilen.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl