→ Gooise Meren Marketing_

Ontdek je eigen gemeente

 

Wat van ver komt is niet altijd lekkerder of beter. Nee, meestal vind je wat je zoekt gewoon om de hoek. Vanuit dat perspectief spoort gemeente Gooise Meren zijn inwoners aan om actief buiten de eigen woonplaats deel te nemen aan activiteiten en evenementen. Kortom ontdek Gooise Meren!

Opdracht

Ontwerp campagne; posters, advertenties, social, online nieuwsbrief

Credits

Opdrachtgever: Gooise Meren Marketing

Ontwerp activatiecampagne; Ontdek Gooise Meren

 

Alles begint met informeren. Wil je de inwoners van gemeente Gooise Meren (Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg) behouden binnen de grenzen van de gemeente en betrekken tot uitgaan, cultuur, kennis laten maken met aantrekkelijke locaties om te recreëren en meer laten deelnemen aan activiteiten en evenementen? Dan zul je naast een lange adem, inwoners actief op ideeën moeten brengen, informeren, inspireren en enthousiasmeren!

 

Kruisbestuiving tussen de dorpskernen

Om de inwoners van gemeente Gooise Meren in beweging te krijgen ‘spreken’ wij in de campagne en de ontworpen campagnematerialen, de inwoners van de vier dorpskernen letterlijk aan; Hoi Bussumer, Hoi Naardenaar (inwoner van Naarden, maar afkomstig van buitenaf), Hoi Muidenaar en Hoi Muiderberger. De header wordt daarna opgevolgd door een inspirerende tekst met betrekking tot een locatie, activiteit of evenement. Opvallend in deze ontworpen campagne is dat bijvoorbeeld de inwoners van Bussum de activiteiten en evenementen gepresenteerd krijgen uit Naarden, Muiden of Muiderberg. En de inwoners uit Muiden krijgen bijvoorbeeld activiteiten en evenementen gepresenteerd uit Bussum, Naarden of Muiderberg en vice versa. Zo ontstaat er een kruisbestuiving van bewegingen, waarbij de vier kernen met elkaar verbonden raken en gemeente Gooise Meren meer een eenheid wordt.

Alle campagnematerialen die zijn ontworpen sluiten we af met de tekst; nieuwsgierig? Ga naar ontdekgooisemeren.nl. Op de website/platform zijn alle activiteiten binnen de gemeente overzichtelijk binnen 4 thema's (Natuur, Lifestyle, Historie en Cultuur) gebundeld. De thema's worden in alle campagnematerialen door middel van een kleur van elkaar onderscheiden.

Natuur

Lifestyle

Historie

Cultuur

Ontwerp print en social

De kracht van deze marketing campagne zit hem in dat op diverse media-kanalen lokaal de inwoners van gemeente Gooise Meren met deze campagne in aanraking komen. Offline hebben we ontwerpen gemaakt voor abri-outdoor-posters en advertenties in de bekende regionale kranten en tijdschriften zoals Tam Tam, Bredius en Spiegelschrift.

Online hebben we vele Instagram en Facebook posts ontworpen die voor een langere periode gelijktijdig met de offline campagne middels een betaalde Google-campagne werden getoond om het bereik te vergroten. De online marketing campagne kende uiteraard wel een target tot gebruikers van social media binnen de gemeente Gooise Meren.

De vormgeving van alle campagnematerialen die zijn ontworpen sluiten naadloos aan op de huisstijl van Gooise Meren Marketing en de website.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl