→ Dynamische digitale buitenreclame_

Art op straat

 

De samenleving wordt steeds visueler en daarmee is de opmars van de digitale buitenreclame begonnen. Digitale Mupi's (displays) zijn steeds vaker zichtbaar in het straatbeeld en openen de deur naar creatieve toepassingen. Een voorbeeld is 'motion design'. Opvallende content voor musea, festival of evenement.

Opdracht

Opvallende typografische buitenreclame voor musea, festival of evenement

Credits

Ontwerp: Designkwartier

 

Motion design. Creatief animerende content voor digitale Mupi's

 

We zien het overal gebeuren; onze samenleving wordt almaar digitaler en in het bijzonder steeds visueler. Overwegend komen we het meest met een 'merk, bedrijf of commerciële boodschap' in aanrakingen via een scherm. Daarom kijken wij ook met veel plezier naar de ontwikkeling van de digitale buitenreclame. Digitale schermen / displays zijn ons al langer bekend, maar nu verschijnen op diverse locaties in de grote steden ook digitale Mupi's. Naast dat digitale Mupi's het mogelijk maken om content per dagdeel eenvoudig aan te passen leent dit communicatiemiddel zich uitstekend voor bewegend beeld of wel 'Motion design' genoemd.

 

Beweging geeft extra beleving

Een poster of billboard is ons alle bekend, daarbij probeer je een sfeer/beleving in één statisch beeld of tekst te vangen. Met 'Motion design' voeg je 'beweging / animatie' toe, waardoor potentieel de attentiewaarde en de beleving van je commerciële boodschap hoger is.

Digitale Mupi's kun je op diverse manieren voorzien van 'bewegende content'. Wij hebben gekozen om als voorbeeld een aantal typografische motion designs te ontwerpen voor de b.v. de creatieve en culture sector geschikt voor musea, (film- en design) festivals en evenementen.

 

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

We zien het overal gebeuren; onze samenleving wordt almaar digitaler en in het bijzonde. Overwegend komen we het meest met een 'merk, bedrijf of commerciële boodschap' in aanrakingen via een scherm. Daarom kijken wij ook met veel plezier naar de ontwikkeling van de digitale buitenreclame. Digitale schermen / displays zijn ons al langer bekend, maar nu verschijnen op diverse locaties in de grote steden ook digitale Mupi's. Naast dat digitale Mupi's het mogelijk maken om content per dagdeel eenvoudig aan te passen leent dit communicatiemiddel zich uitstekend voor bewegend beeld of wel 'Motion design' genoemd.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl