→ Ontwerpen, pimpen, customizen, stylen, you name it_

Shinen met cheap sneakers

 

De wereld wordt kleiner en de drang om je eigen unieke identiteit te tonen wordt groter. Vele merken en sneakers worden onderhanden genomen door kunstenaars en ontwerpers, dus wij konden niet achterblijven.

Opdracht

Kun je shinen met sneakers van de Primark?

Credits

Concept - Designkwartier

Unieke sneakers ontwerpen

 

Zoals bovenstaand al aangehaald; in navolging van vele kunstenaars en ontwerpers vonden wij ons zelf nu aan zet; 'CUSTOM KICKS by DESIGNKWARTIER'. Immers zijn wij door de krant in 2017 officieel betiteld als kunstenaars en als de buitenwereld het zegt... Maar waar vele ontwerpers hun design op dure merk sneakers toont gooide we het over een andere leest en gaven we onszelf de volgende opdracht; "Kun je shinen met Primark sneakers?".

 

Onze inspiratie; Donuts! Een paar witte sneakers van de Primark vormde de basis. Na veel afplakken spuitwerk hebben we de sneakers in de kenmerkende zoete  'donut-kleuren' met sprinkles omgetoverd. Te samen met een verwijzing op de achterzijde van de sneakers naar de grootste liefhebber van Donuts 'Homer', maken de H&M sokken van de Simpsons het sneaker paar helemaal af.

 

P.s. het is maat 42, dus wil je ze een keer gebruiken voor een photoshoot, neem contact met ons op.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

Zoals bovenstaand al aangehaald; in navolging van vele kunstenaars en ontwerpers vonden wij ons zelf nu aan zet; 'CUSTOM KICKS by DESIGNKWARTIER'. Immers zijn wij door de krant in 2017 officieel betiteld als en als de buitenwereld het zegt...

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl