→ Direct Parking_

Altijd een parkeerplek

 

Direct Parking is een ontwerp voor een parkeer app om gebruikers direct te leiden naar een beschikbare parkeerplaats en hiermee het onnodig rondrijden en de verkeersdrukte in grote steden te verminderen.

Opdracht

Open opdracht; De Waag Society Amsterdam. Oplossingen aandragen voor parkeren in binnen steden

Credits

Concept - Designkwartier

Parkeer App met vrijtoegangelijke opendata kan parkeerprobleem in grote steden verminderen

 

Niets is vervelender dan in een onbekende plaats zoeken naar een parkeergarage en dan bij aankomst zien dat deze vol is. Met Direct Parking check je al rijdend of er beschikbare parkeergarages in de omgeving aanwezig zijn. Selecteer een parkeergarage met vrije parkeergelegenheid en de app navigeert je daar rechtstreeks naar toe.

 

De app werkt met verschillende informatie-bronnen o.a. locatie-voorziening, navigatie en toegangelijke opendata met de informatie over de beschikbare parkeer-plaatsen in parkeergarages.

 

De app werkt met verschillende informatie-bronnen o.a. locatie-voorziening, navigatie en toegangelijke opendata met de informatie over de beschikbare parkeer-plaatsen in parkeergarages.

 

De parkeer app werkt vanuit 2 zoekfunctionaleiten een cartracker en extra handige tools.

 

Locaties

Zoek al rijdend naar de dichtstbijzijnde parkeergarage VRIJ VOL. Selecteer en navigeer direct naar de beschikbare parkeergarage.

 

Adressen

Zoek naar de parkeergarages gelegen bij de opgegeven eindbestemming. Afstand tussen parkeergarage en eindbestemming wordt weergegeven.

 

Cartracker

Je auto terug vinden? Selecteer je opgeslagen parkeerlocatie en de wandelroute richting de parkeergarage wordt getoond.

 

Meer

Onder 'Meer' vallen de overige instellingen zoals; Uitleg, Applicatie instellingen, Alarmnummers, Wegenwacht, etc.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2020. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl