→ De Smurfen_

Waar komen jullie toch vandaan?

 

Het ontwerpen van producten en bijbehorende verpakkingen (packaging design) voor de bekende retailers met respect voor de licentie.

Opdracht

Het ontwerpen van producten en verpakkingen onder licentie voor de retailmarkt

Credits

Opdrachtgever: PKDG

Het ontwerpen van producten
binnen de gestelde voorwaarden
van een licentie

 

Het juiste licentie materiaal wordt gekozen bij de te ontwikkelen producten, in dit geval voor de retailmarkt. Na de selectie volgen een aantal presentaties van concepten waarbij de nieuw vormgegeven producten, gepresenteerd worden.

 

Na goedkeuring door opdrachtgever en licentiehouder volgt het uitwerken van de voorstellen. De verpakkingsontwerpen worden omgezet in DTP werktekeningen om vervolgens als compleet artwork verzonden te worden richting producenten in binnen- en buitenland.

 

Smurfs for president

De productenlijn 'Smurfs for president' bestaat onder andere uit; thema logo, bigshopper, wandklokken, lunchboxes en glasservies.

 

 

Smurfs X Colette Paris

Voor de hipste boetiek in Parijs Colette werd er een horlogelijn ontworpen. Mede door de presenatie bij de exclusieve boetiek bereikte de Smurfen-hype zijn hoogtepunt.

 

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl