→ Qidos_

Ervaringen met een twist

 

"Bundel onze ervaringen en inzichten op papier als boek en ebook. We willen graag bij onze toekomstige opdrachtgevers een bedrijfspresentatie achter kunnen laten met bewaarwaarde. Ontwerp is vrij en moet naadloos aansluiten bij de ontworpen huisstijl."

Opdracht

Ontwerp een bedrijfspresentatie met bewaarwaarde

Credits

Opdrachtgever: Qidos

Ontwerp: Designkwartier

Ontwerp bedrijfspresentatie, off- en online inzetbaar

 

Voor het ontwerp van de off- en online bedrijfspresentatie in de vorm van een boek en ebook hebben we vanuit de bestaande website een huisstijl gedefinieerd. Elementen als kleur, lettertype en beeldtaal hebben we gebundeld en vormen de basis voor het ontwerp van de bedrijfspresentatie.

 

Ervaringen en inzichten met een twist

De bedrijfspresentatie bestaat uit twee delen; Ervaringen en inzichten en het aanbod en presentatie van het bedrijf Qidos. Beide onderdelen zijn even belangrijk. Om beide delen  op te laten vallen kent het ontwerp van de bedrijfspresentatie geen achterzijde, maar telt deze twee voorzijde. In de offline- versie, het boek, kun dan ook letterlijk het boek 180˚ draaien om het tweede deel te lezen. Dit is een eenvoudige tool om mensen even aan het denken te zetten,te onderscheiden van overige mailings en je bedrijf of aanbod te koppelen aan het sympathieke boekje wat je kon draaien.

 

De bedrijfspresentatie wordt op de website van Qidos gratis aangeboden in boekvorm en als download in de vorm van ebook.

De bedrijfspresentatie moet je halverwege 180˚draaien om een duidelijke maar opvallende scheiding te maken tussen het deel 'Ervaringen en inzichten' en het 'aanbod en bedrijfsprofiel' van de organistatie Qidos. Daarmee kent het ontwerp van de bedrijfspresentatie twee voorzijde.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2023. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl