Arovo BV, the Netherlands_

Servies ontwerpen om van te smullen

 

Een bord, schaaltje of hippe design koffiemok, je ziet het servies bij vele retailers in de schappen liggen. In samenwerking met Arovo ontwerpen wij voor diverse collecties in verschillende thema's of trends de designs voor op het servies.

Opdracht

Ontwerp designs in thema voor op serviesgoed

Credits

Opdrachtgever: Arovo BV

Ontwerp: Designkwartier

Van tekentafel naar eettafel

 

Onze ontwerpen voor servies zijn divers, van grafisch strak tot handmatig. Ja, gewoon met de hand getekend en daarna gedigitaliseerd voor productie. In vele gevallen ontvangen wij als briefing een inspiratie-document, zodat de richting bekend is. Op basis van de briefing zoeken wij zelf naar inspiratie en schetsen we mede daarop een eerste aanzet of idee. Na akkoord ontwerpen wij het complete servies wat in vele gevallen bestaat uit; bord, ontbijtbord, schaal, borrelschaaltjes en diverse formaten mokken voor thee en koffie. De ontwerpen presenteren wij op 3D-modellen, zodat onze opdrachtgever als een inkoper van een retailer er direct een duidelijk beeld van kan schetsen. Na akkoord plaatsen we de ontwerpen op de ontvangen stansmessen en maken we de werktekeningen op geschikt voor productie.

Onze ontwerpen worden veelal uitgevoerd op new bone porselein, keramiek, aardewerk, glas en melamine. Deze zelfde werkwijze passen we ook toe voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld servies voor merchandise en licenties.

Vragen over dit project?

Neem contact met ons op of check één van onze andere projecten.

© Copyright Designkwartier® 2012-2022. Alle rechten voorbehouden.

Al het getoonde werk op het domein designkwartier.nl/ staat onder bescherming van de internationale Copyright Wetgeving.

Designkwartier is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Bussum en werkzaam voor bedrijven in omgeving  Amsterdam, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Het getoonde werk mag met naam- en bronvermelding voor non-commerciële doeleinden zonder toestemming worden gepubliceerd. Designkwartier® is een merknaam en staat geregistreerd in het merkenregister BBIE - Merkenbureau Benelux.

↓ Hangout_

 

Designkwartier
Grafisch ontwerpbureau

Kerkstraat 10, 1404HH Bussum
Nederland

 

06-26 47 60 55

info@designkwartier.nl